Închinare pentru națiune - sesiunea 3 din 5 - Cătălin Baciu - Cum alegi oamenii în echipa de slujire

Adaugat la :  9.07.2021

Toate sesiunile: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/rugaciune-mijlocire/15587-inchinare-pentru-natiune-seminar-complet-cu-ron-brown

Catalin Baciu – Cum sa iti alegi oamenii intr-o echipa de slujire

Peste 80% din oamenii care se intorc la Dumnezeu se intorc datorita marturiilor, pentru ca cineva isi traieste credinta in fata lor. Oamenii de incredere sunt: tematori de Dumnezeu, pusi deoparte, plini de Duhul Sfant. Oamenii acestia ii vom cunoste dupa roadele lor (oamenii de incredere): un om autentic, neprefacut, nu auzi de la altii ce gandeste despre tine pentru ca iti spune in fata, te poti baza pe el, ii pasa de regulile echipei, nu mint, nu se promoveaza pe el ci pe altii, nu este perfect si atunci cand greseste recunosc adica sunt vulnerabili.

Oamenii de ajutor: se alatura viziunii deja existente. De multe ori oamenii cand vin intr-o echipa vin cu viziunile lor (exista o perioada de la a da si de a implementa); cand vii intr-o echipa iti insusesti viziunea liderului.

Mesajele prezentate in aceasta conferinta descopera intr-un mod practic si relevant inima lui Dumnezeu pentru toti copiii Sai. Mesaje: Ron Brown, Cătălin Baciu.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.