Strategii de mijlocire pentru România - sesiunea 3 din 6 - seminar complet

Adaugat la :  8.07.2021

Toate sesiunile aici: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/rugaciune-mijlocire/15577-strategii-de-mijlocire-pentru-romania-seminar-complet

Sesiunea a treia l-a avut ca și vorbitor pe Sunny Trancă. El a vorbit despre „Formele cântecelor profetice și cum să ne implicăm în ele”. Sunny a specificat că sunt zece astfel de forme sau tipuri de cântece profetice, dând în timpul sesiunii exemple din piesele lui, el fiind un adept al cântecelor profetice. Cele zece tipuri sunt: cântecul de leagăn, cântece sub formă de mesaj adânc ce aduce directie, cântece cu mesaj profetic ce au ca scop întărirea și îmbărbătarea, cântecele care reîmprospătează viziunea bisericii și reafirmă gândurile lui Dumnezeu, cântecele care subliniază un adevăr ce nu se schimbă niciodată, cântecele preluate de la îngeri (cântece îngerești), cântece profetice inspirate de linii melodice, cântecele de mijlocire profetică. De asemenea, mai sunt tipuri de cântece ce prind viață atunci când noi cântăm o melodie cunoscută, dar adăugăm cuvintele pe care Domnul ni le inspiră din Cuvânt. Ultimul gen de cântec profetic este cântecul de tipul: Opriti-vă și să știți că eu sunt Dumnezeu și aduceti-vă aminte de bunătățile Mele!

Conferința națională „Strategii de mijlocire pentru România” a avut loc în Baia Mare în luna martie a anului 2015. Acest video se adresează atât mijlocitorilor și oamenilor rugăciunii implicați în lupta spirituală pentru comunitate, oraș sau națiune, cât și credincioșilor care vor să afle mai mult despre rugăciunile strategice.

Sesiunile principale sunt susținute de pastorul Ron Brown (director executiv al organizației Teen Challenge din USA), cunoscut ca slujitor creștin cu experiență în mijlocire și slujire profetică. Una dintre sesiunile conferinței („Închinare profetică”) a fost susținută de Sunny Trancă, lider de laudă și închinare. Acesta este recunoscut pentru slujirea sa profetică manifestată în special prin închinare.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.