Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii

Companie israeliană separă apă din aer în Emirate | AO NEWS

A scoate apă din aer pare a fi ceva exagerat, dar compania israeliană Watergen a devenit lider mondial în această tehnologie revoluționară. Viziunea sa este de a oferi tuturor apă potabilă curată și sigură și această viziune ajută, de asemenea, la consolidarea legăturilor dintre statul evreu și lumea arabă.


Alfa Omega TV: 15 ani de emisie pe satelit | Reportaj Alfa Omega TV

La data de 11 iunie 2006 a început emisia pe satelit a canalului de televiziune Alfa Omega TV. Este primul canal de televiziune de educație și spiritualitate creștină din România.

Mesagerul lui Hristos pentru România: John Dolinschi | Reportaj Alfa Omega TV

Mesagerul lui Hristos pentru România: John Dolinschi | Reportaj Alfa Omega TV

Aflați despre o carte de excepție care prezintă experiențele cu Dumnezeu ale unui apostol al zilelor noastre pentru România. Numele lui este John Dolinschi.

Secretul puterii: în așteptarea mielului | Reportaj Alfa Omega

EMERGE este o conferință care se adresează femeilor creștine, indiferent de confesiune, interesate de slujirea pastorală, de implicarea în lucrarea cu copiii, cu tinerii, cu femeile sau în alte domenii ale societății. O nouă ediție a evenimentului a avut loc, recent, în orașul hunedorean Hațeg.
Fostul campion MMA, Ghiță Ignat, salvat de Dumnezeu  | Reportaj Alfa Omega

Fostul campion MMA, Ghiță Ignat, salvat de Dumnezeu | Reportaj Alfa Omega

A fost multiplu campion național și internațional de lupte greco-romane la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000. Mai târziu, a practicat sportul de performanță în MMA, unde a devenit, de asemenea, campion. În tinerețe, suceveanul Ghiță Ignat, supranumit „Ursul carpatin”, a făcut o serie de alegeri greșite care l-au dus, o perioadă, după gratii. Însă, viața lui a fost schimbată și a găsit adevărata libertate cu ajutorul lui Dumnezeu.

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

Companie israeliană separă apă din aer în Emirate | AO NEWS

A scoate apă din aer pare a fi ceva exagerat, dar compania israeliană Watergen a devenit lider mondial în această tehnologie revoluționară. Viziune...

Israel are un nou prim-ministru: Naftali Bennett | AO NEWS

Naftali Bennett, din partidul de dreapta Yemina, a depus jurământul ca noul ministru al Israelului duminică, după ce Knesset a aprobat noua coaliți...

Isreael: rolul simbolic al noului președinte

Chris Mitchell, reporter: Knessetul, parlamentul Israelului, l-a ales pe șeful Agenției Evreiești, Isaac Herzog, ca președinte al țării, al 11-lea....

Mai mult pentru Israel

Chris Mitchell, reporter: Războiul recent dintre Hamas și Israel a iscat discuții în Congresul American legat de susținerea statului Israel. În tim...

Ce urmează pentru noul guvern israelian?

Chris Mitchell, reporter: Pentru a discuta ce urmează pentru noul guvern israelian ni se alătură prin Skype editorul senior al CBN, John Waage, și ...

Cutremur politic în Israel

Chris Mitchell, reporter: După negocieri-maraton pe ultima sută de metri, Yair Lapid și Naftali Bennett au reușit să formeze un guvern de coaliție. Cutremurul politic a clătinat Israelul și este pentru prima dată în 12 ani când e posibil ca Beniamin Netanyahu să nu mai fie premierul Israelului. Membrii coaliției l-au numit un nou început.

Rusia înarmează Iranul | AO NEWS, 14 iunie 2021

Știrile zilei: 1. Vizita președintelui Rivlin în România; 2. Rusia furnizează Iranului un sistem de satelit avansat; 3. IDF este pregătită să facă față oricărei provocări.

IDF este pregătită să facă față oricărei provocări | AO NEWS

Organizația islamistă Hamas a avertizat Israelul împotriva opricărei agresiuni asupra moscheii al-Aqsa, care este situată pe Muntele Templului, subliniind totodată că monitorizează atent ceea ce a etichetat ca fiind „încercările provocatoare și agresive ale Israelului”. Aripa militară a organizației islamiste, brigăzile Izzedine al-Qassam, au amenințat că nu vor mai aștepta mult timp pentru a finaliza negocierile cu Israelul intermediate de egipteni pentru un „hudna”, cuvântul arab pentru armistițiu.

„Hamas cere Israelului imposibilul” | AO NEWS, 11 iunie 2021

Știrile zilei: 1. Franța disponibilă să sprijine procesul de pace; 2. O bază a forțelor aeriene americane atacată cu rachete; 3. Hamas cere Israelului imposibilul; 4. Europa seculara clătinată de valul de migranți religioși.
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.