Secțiunea

ȘTIRI

Alfa Omega vă ține la curent cu știri din lumea creștină, cu cele mai importante evenimente din România și de pe întreg mapamondul. Prin știrile noastre, oferim o perspectivă creștină asupra evenimentelor actuale, pentru ca fiecare să poată înțelege vremurile în care trăim, să se roage și să fie pregătit.

Subcategorii


Recuperarea credinței în Dumnezeu, în familie

Familia creștină s-a aflat în multe perioade ale istoriei sub un adevărat asediu. În România, timp de peste 40 de ani, în comunism, prin sistemul de învățământ s-a încercat educarea copiilor astfel încât să-i îndepărteze de Dumnezeu. În prezent, familia are alte provocări în educația copiilor pentru a recupera credința în Dumnezeu. Pastorii Mihai Dumitrașcu și Filip Nițu vorbesc despre aceste preocupări.
Perspectiva creaționistă în educația creștină | Reportaj Alfa Omega TV

Perspectiva creaționistă în educația creștină | Reportaj Alfa Omega TV

Creaționismul este credința că universul și toate formele de viață au fost create de Dumnezeu sau de o altă formă de inteligență. Creaționiștii biblici acceptă relatarea din cartea Geneza, potrivit...

Un nou compex școlar al Liceului Teologic Baptist „Alexa Popovici” Arad

În Arad se construiește un complex școlar al Liceului Teologic Baptist „Alexa Popovici”, un proiect curajos care va găzdui peste o mie de elevi. Stadiul lucrărilor este de aproximativ 25% din total, însă lucrările avansează vizibil. Tot mai mulți părinți arădeni aleg să își dea copiii la acest liceu care a avut rezultate foarte bune în ultimii ani, iar liceul are porțile deschise nu doar pentru comunitatea baptistă, ci pentru întreaga comunitate arădeană. Lipsa de spațiu suficient le-a dat curaj să înceapă noua construcție care este realizată strict din donații.
Școala Biblică Christos pentru România și-a deschis porțile

Școala Biblică Christos pentru România și-a deschis porțile

Școala Biblică Christos pentru România din Cluj Napoca și-a deschis porțile pentru o nouă generație de studenți. Deschiderea anului școlar 2022 - 2023 a fost marcată printr-un program special care s-a desfășurat în capela din campus. La eveniment, alături de noii studenți, au fost prezenți foști absolvenți care în prezent slujesc ca lideri în comunitățile din care fac parte. Urmărim un reportaj realizat de Lidia și Sergiu Posteucă!

DIN LUME


ORIENTUL MIJLOCIU

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 20 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 13 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 6 septembrie 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 31 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

La curent cu Orientul Mijlociu | Știri TV7 | 2 august 2022

Iată care sunt știrile zilei!

Progresul Acordurilor Avraam | Jerusalem Dateline 434

Astăzi la „Jerusalem Dateline”:

Trailer „Jerusalem Dateline” 433

În Israel este cutremur politic, după ce premierul Bennett și ministrul de externe Lapid au dizolvat guvernul. Apoi, războiul israeliano-iranian din umbră iese la lumină. Pe urmă, prezentăm povestea unei familii de refugiați ucraineni care s-au rugat și au văzut cum Dumnezeu le-a răspuns.

Eficiența Programului de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu | AO NEWS

Programul de Apărare Aeriană din Orientul Mijlociu a zădărnicit deja încercările iraniene de a ataca Israelul și alte țări, a declarat ministrul israelian al apărării Benny Gantz în Knesset, părând să confirme rapoartele conform cărora Israelul a dezvoltat un sistem regional de apărare comun cu alte țări arabe din zonă. Gantz s-a adresat luni Comisiei pentru Afaceri Externe și Apărare a Knesset.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.